De Zwaluw Bv.

de zwaluw, meer dan 60 jaar specialisme in transport, distributie en overslag

Over de Zwaluw

Al meer dan 60 jaar specialist in distributie, opslag en overslag

Transportbedrijf De Zwaluw is halverwege de vorige eeuw gevestigd in Enkhuizen. In 1979 nam Cees Tuitel het bedrijf op industrieterrein Krabbersplaat over. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een middelgrote dienstverlener in de logistieke branche. Door flinke groei en veranderende klantbehoeften heeft De Zwaluw in 1998 haar vleugels uitgeslagen naar een modern geoutilleerd logistiek centrum op bedrijventerrein Schepenwijk. In 2013 is hier een forse uitbreiding van het warehouse gerealiseerd. Onze klanten profiteren nu van ruim 15.000 m2 zeer hoogwaardig geïsoleerde opslagruimte voor food en no-food.

image01.jpg

Betrouwbaar en flexibel

Door de jaren heen hebben we een sterke en betrouwbare positie opgebouwd in de logistieke dienstverlening. In onze klantenkring staan we bekend als betrouwbaar en flexibel. Door oplossingsgericht in te spelen op veranderde omstandigheden in de dynamische logistieke dienstverlening, voldoen wij steeds weer aan de wensen van onze opdrachtgevers. Kwaliteit en service staan daarbij altijd centraal.

Specialist in food- en non-food

Veel retailers en bouwmarkten in de Benelux maken gebruik van onze transport- en warehousedienstverlening voor hun foodproducten en producten die daarmee samen laadbaar zijn. Daarnaast bieden wij graag aanvullende dienstverlening, inclusief Value Added Logistics.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Neem vrijblijvend contact op met een van onze proactieve medewerkers.