De Zwaluw Bv.

de zwaluw, meer dan 60 jaar specialisme in transport, distributie en overslag

Kwaliteit & Service

Flexibele, betrouwbare en innovatieve logistieke partner

De Zwaluw biedt adequate oplossingen voor uw warehouse- en transportvraagstukken. Service en kwaliteit zijn belangrijke kernwaarden van onze dienstverlening.

ICT-gestroomlijnde dienstverlening

Ons bedrijfsproces is volledig geautomatiseerd. Hierdoor kunnen wij u op ieder gewenst moment voorzien van gedetailleerde managementinformatie op het gebied van: orderafwikkeling, transport, warehousing en financieel beheer. Een modern track & trace systeem behoort uiteraard tot onze dienstverlening. Verder bieden wij onze klanten een online boekingsmodule en zijn wij tevens in staat op verzoek een interface te bouwen, zodat de gehele goederenstroom vanaf de klant tot aan de eindbestemming geheel automatisch afgewikkeld kan worden.

Zorg voor uw producten

Voor ons complete goederenvervoer zijn wij verzekerd volgens de richtlijnen van de AVC (Algemene Vervoercondities) en CMR-vooraarden. 

image06.jpg

Tijdens warehousing bij 'De Zwaluw Logistiek' zijn uw goederen verzekerd onder dekking van de Nederlandse Op- en Overslagvoorwaarden van Fenex (de brancheorganisatie van expediteurs en logistieke dienstverleners).

'De Zwaluw Logistiek' is bovendien gecertificeerd voor twee toonaangevende keurmerken, te weten:

  • Het Keurmerk Distributievervoer, dat onze klanten de waarborg biedt van gestructureerde en inzichtelijke bedrijfsvoering, conform objectieve en meetbare kwaliteitseisen.
  • FSSC 22000 Certificaat, dit certificaat staat voor het opslaan en transport van voedsel.

Korte lead-tijden in de Benelux

De proactieve medewerkers van De Zwaluw Transport & Warehousing streven naar succesvolle oplossingen. Ook onder extra moeilijke omstandigheden is de afgesproken aflevertijd leidend. Wij garanderen u korte 'lead-tijden' (de tijd van order tot levering) in de Benelux.

image07.jpg

Snel extra vervoerscapaciteit

Om flexibel te kunnen inspelen op grootschalige en/of spoedeisende opdrachten, werken wij nauw samen met collega-transporteurs. Onder onze deskundige regie voeren zij indien noodzakelijk vervoerswerkzaamheden uit.
Zo kunnen wij altijd doeltreffend en efficiënt voldoen aan uw transportwensen.

Wilt u ook profiteren van onze kwaliteitsdienstverlening en service? Bel 0228 - 32 19 06. Onze medewerkers gaan graag met uw logistieke vraagstukken aan de slag.